Oferta Komunia Wesele 2014

 

WESELE 2014

I Komunia Święta 2014

 

Oferta na przygotowanie Wesela w roku 2014.
Oferta obejmuje przygotowanie Menu

 

Poniższe Menu jest przykładowe wraz z przykładowym harmonogramem Wesela, każde menu ustalamy indywidualnie do klienta. Na specjalne zamówienie dania wegetariańskie oraz dla dzieci.

Koszt przygotowania poniższego MENU wynosi 199,00 zł. netto/osoba

 

18:00 – 18:15 Powitanie Chlebem i Solą, Welcome Drink

18:00 - 4:00 Przekąski zimne w stołach lub bufet szwedzki

  • Półmisek mięs pieczonych i pasztetów w asyście świeżych ziół, ćwikły, chrzanu i żurawiny
  • Tarta z serem ricotta i świeżym szpinakiem z pomidorkami cherry oraz orzechami
  • Grillowane warzywa na styl południowy z parmezanem, miodem, balsamico i orygano
  • Roladki ze schabu z musem chrzanowo – śmietankowym
  • Tatar z wędzonego łososia z oliwkami, kaparami, kiszonym ogórkiem i cebulą na carpacio z łososia
  • Śledź z cebulką i  pod pierzynką
  • Tatar wołowy z cebulką, kiszonym ogórkiem i grzybami marynowanymi o 22.00 do 23.00
  • Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, chrupiącym boczkiem i grzankami polana dresingiem Cezar
  • Green salad z szparagami, cukinią, bakłażanem, groszkiem polana dresingiem bazyliowo – miętowym
  • Bułeczki bankietowe, ciemne i jasne pieczywo
  • Dip czosnkowy, chutney z mango, dresing miodowo balsamiczny

 

18:30 – 19:30 Pierwsze Danie gorące

Zupa dwie pozycje do wyboru:
Consome z kuropatwy z naleśnikowym makaronem
Krem z pomidorów z mozzarellą i świeżą bazyliją
Pikantne flaczki wołowe z boczniakiem
Żur po Staropolsku

Danie główne jedna pozycja do wyboru:

Marynowana Pierś z kaczki,strudel z jabłkiem, ziemniaki opiekane

Polędwiczki wieprzowe w sosie myśliwskim, kluski ślaskie, buraczki zasmażane
Filet łososia Norweskiego z sosem kaparowym, ryż paraboliczny, brokuły na parze
Siekana Jagnięcina w kapuście, kopytka, marchewka z tymiankiem

21:45 – 22:30 Drugie danie gorące jedna pozycja do wyboru:
Tradycyjny schabowy, ziemniaki puree z koprem, kapusta zasmażana
Filet z dorsza, ryż paraboliczny, ratatuj warzywne
Bitki wołowe, kluseczki francuskie, ogórek kiszony z cebula i papryką

23:00 - 23:30 Pokaz Barmański z free style

24:00-1:30 Tort i oczepiny
Tort na zamówienie i wycenę indywidualnie.


1:45 – 2:15 Trzecie danie gorące jedna pozycja do wyboru:
Strogonow wołowy z bułeczką bankietową
Gulasz drobiowy z bułeczką bankietową


4:00 – 4:30 Czwarte danie gorące jedna pozycja do wyboru
Staropolski Żur na zakwasie z pierogami z kapustą i grzybami
Barszcz Czerwony z pasztecikiem mięsnym


Bufet z słodkościami oraz kawa i herbatą całą noc
Sernik pieczony w kąpieli wodnej
Szarlotka z cynamonem
Tarta cytrynowa
Mus czekoladowy

Filetowane owoce po królewsku ( pomarańcz. grejpfrut, ananas, kiwi, melon, truskawki, borówka )

Makowiec, biszkopt, brownie czekoladowe

Kawa sypana, rozpuszczalna i z ekspresu ciśnieniowego
Paleta herbat smakowych Dilmah
Dodatki: mleko, cukier biały i brązowy, cytryna, syropy smakowe


W zależność od potrzeb zapewnimy dodatkowo:
Porcelana typu Villeroy Bosh i inne wycena indywidualna
Stoły + krzesła oraz obrusy i pokrowce na krzesła zestaw 10 osobowy – 100,00 zł netto
Obsługa kelnerska 450,00 zł netto osoba
Namioty w od rozmiaru 3m. x 6m. 300,00 zł netto oraz namioty niestandardowe wycena indywidualna

Dodatkowo w ofercie zapewniamy ( wycena indywidualna ):
Pokaz barmański z mistrzami Polski i Europy w free style
Garden grill party
Live sushi z master sushi połączone z nauką

Live cooking kuchnie międzynarodowe

 

 

 

 

 

Oferta obejmuje przygotowanie Menu, zastawę cateringową, transport
Koszt przygotowania cateringu wynosi 129,00 zł. Netto za osobę
Dzieci do 3 lat GRATIS
Dzieci do 10 lat 50% ceny

Na początek danie gorące:

Zupa jedna pozycja do wyboru:
Consome z Kuropatwy z naleśnikowym makaronem
Krem z pomidorów z mozzarellą i świeżą bazyliją
Żur po staropolsku z jajkiem przepiórczym
Danie główne jedna pozycja do wyboru:

Dla dzieci jedna pozycja do wyboru
Łupki chrupki – kurczak w płatkach kukurydzianych z piece
Makaron Penne z grillowanym kurczakiem w sosie pomidorowym
Dorsz w panierce z pieca z frytkami i bukietem surówek

Dla dorosłych jedna pozycja do wyboru
Polędwiczki wieprzowe w sosie myśliwskim, ziemniaki opiekane, buraczki zasmażane
Tradycyjny De volaille, ziemniaki gotowane z koprem, bukiet surówek
Łosoś parowany w sosie kaparowo-cytrynowym, ryż paraboliczny, brokuły na parze z migdałami

Przekąski zimne:
Półmisek mięs pieczonych i pasztetów w asyście świeżych ziół, ćwikły, chrzany i Żurawiny
Tarta z serem ricotta i świeżym szpinakiem z pomidorkami cherry oraz orzechami
Grillowane warzywa na styl południowy z parmezanem, miodem, balsamico i orygano
Roladki ze schabu z musem chrzanowo – śmietankowym
Tatar z wędzonego łososia z oliwkami, kaparami, kiszonym ogórkiem i cebulą
Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, chrupiącym boczkiem i grzankami polana dresingiem Cezar
Green salad z szparagami, cukinią, bakłażanem, groszkiem polana dresingiem bazyliowo – miętowym
Bułeczki bankietowe, ciemne i jasne pieczywo
Dip czosnkowy, chutney z mango, dresing miodowo balsamiczny

Słodki bufet z kawa i herbatą:
Sernik w kąpieli wodnej
Sakwy z nadzieniem kajmakowym
Mus cytrynowy

Tort w kształcie Księgi 59 zł netto za kilogram śmietanowy z owocami sezonowymi

Obsługa kelnerska 250 zł netto za osobę

 

 

Kontakt: 733-333-151 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.



W celu świadczenia usług - zgodnie z polityką prywatności - korzystamy z plików "cookies". W swojej przeglądarce możesz określić warunki ich użycia i przechowywania. Polityka prywatności.